Preview Mode Links will not work in preview mode

Trump vs. Biden - de strijd


Jul 23, 2020

Kies voor Joe Biden en alle begroting voor de politie wordt stopgezet. Amerika zal veranderen in een dystopische samenleving waarin criminaliteit de straten regeert. De boodschap in de nieuwste campagnevideo’s van de Amerikaanse president is duidelijk: alleen onder Trump blijft het veilig in de VS.

Waarom gooit het Republikeinse campagneteam het tegenwoordig over deze boeg? Dat leggen buitenlandredacteuren Thijs Wolters en Frank van Vliet uit in de podcast ‘Trump vs. Biden – de strijd’. Verder gaat het deze aflevering over de ommezwaai van Trump in de coronacrisis en de omstreden federale troepen die Trump ongevraagd naar Democratische steden stuurt om BLM protesten neer te slaan.

Kan Trump echt weigeren om het Witte Huis te verlaten als de verkiezingsuitslag tegenvalt? Hier zinspeelde de Amerikaanse president op in een interview met Fox News. Hoe serieus is rapper Kanye West met zijn gooi om het presidentschap en wat voert Joe Biden eigenlijk uit in zijn kelder? „Het programma van de Democraten lijkt wel uit een ander tijdperk, alles draait om Trump, Trump, Trump”, aldus Van Vliet.